skip to Main Content

Datum: 08-10-2020

Begintijd: 19:00
Eindtijd: 22:00

Beste ondernemer, in hoeverre verdient u al aan de energietransitie? Ruud Veltenaar, een inspirerende spreker, invloedrijke toekomstdenker en bestseller auteur van “Once Upon A Future” neemt u mee op expeditie naar de wereld van morgen.

Wilt u net als andere ondernemers een bijdrage leveren aan het klimaat? Hoe mooi is het wanneer dit mogelijk is en u tegelijkertijd geld kunt verdienen door levering van duurzame energie. Dat klinkt toch goed in deze bijzonder tijd?

Energietransitie Ondernemend Hoogeveen
Namens Ondernemend Hoogeveen in samenwerking met de provincie Drenthe en gemeente Hoogeveen, nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan het programma “Energietransitie Ondernemend Hoogeveen” op donderdagavond 8 oktober aanstaande in De Tamboer.
Veel ondernemers weten wel dat er wat moet gebeuren, maar hebben daarbij de vraag hoe dit te realiseren en daar willen wij graag invullen aan geven op deze avond.

Naar aanleiding van het klimaatakkoord van Parijs (2015) doet Nederland haar best bij te dragen
aan een CO2 neutraal 2030. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden waarvan u welllicht nog niet op de hoogte bent. Heeft u minimaal een gezamenlijk dakoppervlak van 500m2, dan is deze bijeenkomst een waardevolle avond voor u, een informatieve avond waarbij u de kans krijgt om te participeren! U bent van harte welkom!

Programma 8 oktober 2020, locatie De Tamboer
19.00 uur: inloop en ontvangst
19.30 uur: gastspreker Ruud Veltenaar (TED-spreker, auteur, progressor)
20.15 uur: pauze
20.45 uur: Jan Albert Westenbrink (Econnetic) over mogelijkheden energietransitie
21.15 uur: borrel
22.00 uur: sluiting

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober a.s. via de app of per e-mail info@ondernemendhoogeveen.nl.

Let op, deelname is beperkt!

Locatie: Hoodstraat 17, Hoogeveen
Back To Top