skip to Main Content

Datum: 09-10-2020

Begintijd: 00:00
Eindtijd: 24:00

Van 9 t/m 11 oktober rijdt Omrin in totaal 13.000 kilometer fossielvrij. Omrin Bedrijfsafval rijdt al 100% fossielvrij, op groengas uit afval. De inzameling van huishoudelijk afval, oud-papier, textiel en glas door Omrin gaat richting de 80%. Uniek in de branche. Wij gaan voor duurzaam, wij rijden fossielvrij op groengas uit afval.

Omrin Bedrijfsafval kiest voor duurzaam. Het afval van bijna 9000 bedrijven en instellingen in het Noorden wordt zo 100% fossielvrij ingezameld. Alle inzamelvoertuigen rijden op groengas uit afval. Uniek in de afvalbranche. Samen met fabrikanten Iveco en Scania is de afgelopen jaren extra geïnvesteerd in duurzame ontwikkelingen. Daardoor is bijvoorbeeld het vermogen en de actieradius van de voertuigen flink toegenomen. Inmiddels worden deze toepassingen ook bij andere afvalbedrijven doorgevoerd.

“Duurzaamheid is voor ons en de volgende generaties enorm belangrijk. Omrin geeft daar actief invulling aan en is daarom ook verkozen tot duurzaamste bedrijf van Nederland. De 100% fossielvrije inzameling is uniek in de markt, maar we delen graag onze kennis en ervaring voor een schone en duurzame wereld. Daarom doen wij ook graag mee aan de Fossielvrije Weken. Samen zorgen we voor het verschil”, aldus directeur Steven van der Velde van Omrin Bedrijfsafval.

Meer info over Omrin Bedrijfsafval vind je hier.

Locatie: Hidalgoweg 5, Leeuwarden
Back To Top