skip to Main Content

De organisatie van de Fossielvrije Weken heeft besloten om alle geplande activiteiten in de periode van 1 juni t/m 13 juni 2020 af te gelasten. Gezien de ontwikkelingen van COVID-19 en de huidige richtlijnen die de overheid getroffen heeft, verwachten wij als organisatie dat deze maatregelen langer van kracht zullen zijn. Dit besluit nemen wij met pijn in het hart. Het enthousiasme, de betrokkenheid en bereidwilligheid van initiatiefnemers, deelnemers, partners, studenten en vele andere betrokkenen was overweldigend. Twee weken feest zonder een druppel benzine of diesel. Dat was het doel wat we voor ogen hadden, het organiseren van h├ęt duurzame mobiliteitsevenement in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

En dit blijft ook ons doel. Als organisatie gaan wij de komende periode samen met provincies, gemeenten en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de mogelijkheden onderzoeken om de Fossielvrije Weken op een ander moment door te laten gaan. We houden je regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen hierin.

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, of contact met ons wil opnemen. Je kunt contact opnemen via het mailadres: info@fossielvrijeweken.nl

Wij wensen een iedereen heel veel sterkte en vooral een goede gezondheid toe in deze moeilijke periode!

Hartelijke groet,

Namens de organisatie:

Hotze Hofstra (Groningen)
Femke Adriaens (Drenthe)
Bouwe de Boer (Friesland)
Gerda Boonstra (NDC mediagroep)

Back To Top