skip to Main Content

Future Fuels Wholesale BV is een familiebedrijf, opgericht in 1871. Al generaties lang zijn wij op zoek naar kwalitatief de beste én de meest duurzame brandstoffen. Dat is onze specialiteit, zeg maar gerust ons DNA. Wij willen als ‘rentmeesters’ elke dag graag verantwoorde keuzes maken voor de toekomst: van wat ons is toevertrouwd, de natuur, het milieu en onze kinderen.

Het Neste MY Renewable Diesel-dealerschap voor Nederland is daarvan een duidelijk bewijs. Dit prachtige duurzame en circulaire dieselproduct was voorheen bekend onder de naam Blauwe Diesel 100. Neste MY Renewable Diesel is de beste én de duurzaamste dieselbrandstof wereldwijd. Future Fuels Wholesale is daarvan dealer voor de Nederlandse markt, hier zijn we dan ook bijzonder trots op.

Dealernetwerk
Future Fuels Wholesale werkt nauw samen met haar eigen, landelijk dekkend, dealernetwerk. Stuk voor stuk dealers, distributeurs en subdealers die verstand van zaken hebben. Elk afzonderlijk gaan ze voor de beste kwaliteit en de hoogste duurzaamheid tegen verantwoorde prijzen. Hiervoor beschikken ze over een breed pallet aan duurzame FFW-brandstoffen voor de eindgebruikers. Het zijn allemaal mooie bedrijven en betrouwbare collega’s met een lange ervaring in de branche. Daarnaast zijn het echte A-merken-verkopers. Dat betekent allereerst staan voor kwaliteit en daarna een scherpe prijs en niet andersom.

Overzicht tanklocaties
Op onderstaande kaart vind je alle tanklocaties van Future Fuels met Neste MY Renewable Diesel:

Back To Top