skip to Main Content
Meld Je Duurzame Initiatief Aan!

Tijdens het Fossielvrij Weekend organiseren partners en koplopers in heel Noord-Nederland een breed scala van duurzame initiatieven.  Gedurende deze dagen ervaren bedrijven, organisaties en personen hoe eenvoudig het is om fossielvrije keuzes te maken. De Movefit App – een app voor welzijn en duurzaamheid – registreert en telt op hoeveel iedereen fossielvrij voortbeweegt, en houdt dat ook per bedrijf of organisatie bij. Een fantastische kans voor bedrijven, instellingen en verenigingen om eigen doelen te stellen, resultaten te meten en hun deelnemers te inspireren, motiveren en belonen.

Meld je aan
Vanaf vandaag – maandag 17 augustus – roepen wij bestaande en nieuwe partners, koplopers en geïnteresseerden op om zich aan te melden als zij de uitdaging aan willen om samen met 100.000 andere Noorderlingen 1 miljoen fossielvrije kilometers te maken en met de initiatieven die zij organiseren het fossielvrije reizen, leven en recreëren uit te dragen. ‘Bedrijven, overheden, scholen, dorpen, straten en sportverenigingen worden zo onderdeel van een duurzame, Noordelijke beweging,’ meldt het bestuur van Stichting Fossielvrije Weken. ‘Het Noorden loopt voorop met duurzaamheid en zal dit van 9 tot en met 11 oktober tonen aan de hele wereld. De drie noordelijke provincies halen de toekomst van vervoer naar voren. Want: het kan nu al!’

Duurzame initiatief
Overal in de noordelijke provincies vinden tijdens dit weekend duurzame initiatieven plaats. Wil jouw wijk, dorp, bedrijf, vereniging of sportclub ook een initiatief organiseren? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden duurzaam initiatief

  • Sleep bestanden hierheen of
  • :
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top