skip to Main Content

Wil jij je als organisatie verbinden aan het Fossielvrij Weekend? Als partner kun jij je positioneren als voortrekker van een fossielvrije samenleving en profiteer je maximaal mee in alle communicatie en media-uitingen van het Fossielvrij Weekend. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met NDC mediagroep, die als media-marketingpartner kan meedenken en adviseren over de mogelijkheden die het beste bij jouw organisatie passen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Advies op maat over hoe het Fossielvrij Weekend kan bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen
  • Zichtbaarheid en maximale exposure van jouw verhaal, project of opdracht
  • Groot bereik in de 3 noordelijke provincies, zowel online als in print en live tijdens het Fossielvrij Weekend.

De mogelijkheden
Afhankelijk van eigen wensen en doelstellingen kunnen wij meedenken en adviseren over een plan van aanpak en welke middelen het beste ingezet kunnen worden.

Over NDC mediagroep
NDC mediagroep is dé journalistieke uitgever van Noord-Nederland. We verbinden, inspireren en informeren elke dag 2 miljoen noorderlingen. We doen dat middels het vertellen van hét verhaal van Noord-Nederland in elk denkbare vorm op elk gewenst platform. Op deze manier dragen we elke dag opnieuw bij aan het verbeteren van het sociale, culturele en economische klimaat van Noord-Nederland. Daar zijn we trots op!

NDC Mediagroep logo
Back To Top