skip to Main Content

Wil jij je als organisatie verbinden aan de Fossielvrije Weken? Als partner kun jij je positioneren als voortrekker van een fossielvrije samenleving en profiteer je maximaal mee in alle communicatie en media-uitingen van de Fossielvrije Weken. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met NDC mediagroep, die als media-marketingpartner kan meedenken en adviseren over de mogelijkheden die het beste bij jouw organisatie passen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Advies op maat over hoe de Fossielvrije Weken kunnen bijdragen aan jouw organisatie doelstellingen
  • Zichtbaarheid en maximale exposure van jouw verhaal, project of opdracht
  • Groot bereik in de 3 noordelijke provincies, zowel online als in print en live tijdens de Fossielvrije Weken.

De mogelijkheden
Afhankelijk van eigen wensen en doelstellingen kunnen wij meedenken en adviseren over een plan van aanpak en welke middelen het beste ingezet kunnen worden. Ter inspiratie hebben wij een aantal opties op een rij gezet.

Partneropties Fossielvrije Weken
Online mogelijkheden

Ook is er de mogelijkheid om als partner te participeren in een filmreeks van 7 afleveringen die wekelijks vanaf 20 april zal worden uitgezonden op een aantal regionale TV-zenders in Groningen, Friesland en Drenthe. Of om een leuke actie op te zetten met de Mobifit app die al jouw fossielvrije reizen monitort.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Jan Henk Hoekstra via jan.henk.hoekstra@ndcmediagroep.nl en/of 06 534 234 81.

Over NDC Mediagroep
NDC mediagroep is dé journalistieke uitgever van Noord-Nederland. We verbinden, inspireren en informeren elke dag 2 miljoen noorderlingen. We doen dat middels het vertellen van hét verhaal van Noord-Nederland in elk denkbare vorm op elk gewenst platform. Op deze manier dragen we elke dag opnieuw bij aan het verbeteren van het sociale, culturele en economische klimaat van Noord-Nederland. Daar zijn we trots op!

NDC Mediagroep logo
Back To Top